Saturday, May 30, 2020

 

De parken mogen weer open.

Nadat alle parken de afgelopen weken hun plannen voor her opening asn de Governeur van Florida hebben gepresenteerd en alles is goedgekeurd, gaan we hier in Florida weer wat meer open.

Een aantal kleinere parken zoals FunSpot, Gatorland Zoo zijn inmiddels al open. Icon Park aan de International Drive is gedeeltelijk open.

Universal Studios en Island of Adventure gaan 5 juni open, Seaworld gaat 11 juni open, en van Disney gaan het Magic Kingdom en Animal Kingdom 11 Juli open en Epcot en Hollywood Studios op 15 Juli.

Alle parken hebben procedures en borden geimplementeerd om het social distancing mogelijk te maken, en te zorgen dat men 6 ft/ 2 meter afstand houdt, er zullen gelimiteerde bezoekersaantallen toegelaten worden, alle bezoekers vanaf 3 jaar moeten mondkapjes dragen en er zullen aanpassingen dus bijvoorbeeld dat shows, parades en character meet and greets niet plaatsvinden.

De hotels in de omgeving en bij Universal en Disney gaan de komende tijd stukje bij beetje ook open, maar de openingsdata daar verschillen per hotel. Het zal nog wel een tijd duren voordat alles weer op de rails is. 

Maar het begin is er. Nu maar hopen dat alles goed blijft lopen en er niet een tweede uitbraak volgt. Tijd zal het leren.

(Onderstaande foto's komen van het internet en zijn niet van mij).









Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?