Thursday, May 31, 2007

 

Goed nieuws voor Muke

Deze post had ik al veel eerder willen plaatsen maar het kwam er niet van.

Muke, een regelmatige lezer van dit blog en mede DV2007 uitverkorene, mag nu eindelijk met zijn familie ook op interview op het consulaat in Amsterdam. Op voor de green card. Voor hen heeft het ruim een jaar geduurd van in spanning zitten voor hun nummer aan de buurt kwam/komt.

Nogmaals gefeliciteerd!!!


En voor de DV lotterij van dit jaar (DV2008) hebben in elk geval een 6-tal Nederlanders en gezinnen in bericht gekregen waarvan een aantal met zeer lage case nummers (dus een grotere kans dat ze op mogen voor een interview). Ook aan hen gefeliciteerd, en nu maar wachten tot September tot de eerste nummer bekend gemaakt worden.

Comments:
Thank you!!!!!!

We zitten nog met spanning te wachten op de 2e brief die 1 dezer dagen binnen moet komen. Datum van het interview (Juli) weten we al omdat we met de KCC hadden gebeld. Voor de rest zijn ook alle documenten geregeld en ook alles vertaald dus het is nog enkel een kwestie van wachten.
 
Succes met de laatste loodjes zeg maar. Toen ik de datum voor het interview wist leek de tijd wel voorruit te kruipen en nog langzamer te gaan. Maar je zult zien die dag komt snel genoeg al kan het natuurlijk ook weer niet snel genoeg zijn LOL.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?