Monday, May 05, 2008

 

New Kids, Arby's en Mark Wahlberg

Mijn dag begon al vroeg. Nou ja vroeg...om 9.30 uur Orlando tijd hadden New Kids een interview met Ryan Seacrest (van American Idol) op Kiissfm, een radio station in (waar anders nu ik er niet meer woon LOL) Los Angeles. Dus dat moest ik uiteraard via internet even volgen. Nu is 9.30 uur niet zo vroeg maar wel als je al twee dagen pas om 3am thuis bent vanwege een sluit dienst. Via internet live met fans gechat, was leuk. Geprobeerd de studio te bellen, maar de lijn was constant bezet...en uiteindelijk NKOTB on the Air. Ze waren er wel voor een uur en de nieuwe single werd 2 keer gedraaid. Hij klinkt heel goed, maar misschien ben ik bevooroordeeld. Voor wie de single wil horen (en laat ook even eerlijk weten wat je ervan vind, no offense taken) klik hier

http://www.myspace.com/nkotb

of

http://ryan.kiisfm.com/pages/nkotb.html

Volgende week komt de single officieel uit, maar integenstelling tot vroeger is het niet meer in de platenzaak te verkrijgen, maar moet je het downloaden via itunes en dat soort sites. Ik geef er toch nog steeds de voorkeur aan een ouderwetse single op CD (kan dat eigenlijk een ouderwetse single op CD lol).

En had ik eindelijk besloten om wat geld te gaan uitgeven en naar een concert in of Boston, of NY of Chicago te gaan en lekker een VIP pakket te kopen...VIP pakketten al uitverkocht en de concerten (in arenas dus geen kleine locaties) gaan hard de goede kant op. Vandaag begon de voorverkoop namelijk maar helaas is dat alleen voor mensen met een American Express Gold Card...ja en die heb ik dus niet. Van de week gaat de verkoop van start voor ons Non-AMEX houders...en om nu heel veel geld aan hotel, vliegticket, en auto uit te geven voor twee dagen (meer gaat even niet) en een ticket ergens achteraan met poppetjes van 1cm op toneel...dan wacht ik denk ik toch liever tot ze wat meer in de buurt zijn want gezien de verkoop gaan ze echt ook wel deze kant op komen. Op de planning staat namelijk 40 steden, maar de eerste 7 zijn nu bekend gemaakt. Aan de hand van de voorverkopen zouden ze dan wel of niet meer steden toevoegen. Nu ik denk dat dat wel gaat lukken. Het is echt verbazend hoeveel New Kids fans er in ene overal opgedoken zijn.

Een andere optie is nog een show in Atlantic City in een casino. Geen VIP pakket want daar is de zaal denk ik te klein voor. Enige probleem is nu, hoe kom ik in hemelsnaam in Atlantic City terecht? Vluchten van Orlando naar Atlantic City is alleen met Spirit Airlines, en daar heb ik niet zo'n goede Spirit mee zeg maar. Of anders naar een grote dichtbijzijnde stad, ik geloof Philadelphia vliegen met een nationale airline, en dan iets van 65 mile naar Atlantic City te rijden. Ja of afwachten of ze inderdaad mijn kant op komen...af en toe vraag ik me wel eens af...had ik niet beter in L.A kunnen blijven. Daar zijn ze nu inmiddels allemaal al een maand of 2...ach ja.

Verder ben ik vandaag naar Arby's geweest. Voor degenen die het nog niet weten het Wendy's concern is vorige week na lang soebatten opgekocht door het moederbedrijf van Arby's. Nu ben ik een keer jaren terug naar Arby's geweest. Ik was toen in Michigan aan het studeren. Ik was niet echt onder de indruk van de roastbeef sandwich (en de koude frites) en ben eigenijk nooit meer teruggeweest. Onder andere ook omdat er nu niet op elke hoek een Arby's te vinden is. Maar goed ik ben een nieuwsgierig persoon en wilde toch wel even weten wat Arby's dan ook weer was. Smaken veranderen nu eenmaal. Vandaag dus 7 mile gereden om naar een Arby's te kunnen bij Disney in de buurt. Het restaurant was schoon en met nog een man samen was ik op het lunch uur de enige gast...je zou toch denken dat ik het wel een keer leer...Ik bestel dus vol goede moed een roastbeef sandwich en een popcorn chicken menu. Roastbeef sandwich op zich niks op aan te merken, maar is gewoon mijn ding niet en daar kan Arby's niks aan doen. Geen probleem want ik had nog mijn Kippopcorn menu waarmee ze hevig aan het adverteren zijn. Helaas nu enkele jaren later en verdorrie ook nog eens in een andere staat, is mijn ervaring hetzelfde. De patat was wederom koud en helaas was ook de popcorn kip lauw. Die heb ik dus na een hap laten staan. En toch maar even terug naar de counter gelopen. In half Spaans/Engels kreeg ik te horen I'm so sorry en vervolgens kreeg ik wederom lauwe kip en slappe frites op mijn dienblad. Ik vroeg of ik het misschien vers gebakken kon krijgen, want ik hou van extra warm (ik weet het ik ben te netjes, maar een scene trappen heeft ook geen zin). No this is fresh. Ja ik ben gekke Henkie. Dat was dus de tweede en meteen allerlaatste keer. Van collega's hoorde ik van de week dat Arby's hier in het zuiden een slechte naam heeft maar in de rest van het land perfecte producten serveert, kan best maar dit was toch erg jammer. Godzijdank blijft Wendy's gewoon Wendy's en Arby's Arby's. En ik kan in elk geval zeggen dat ik Arby's heb geprobeert...

Ach dan heb ik nog mijn Blockbuster DVD die net met de post kwam. "We Own The Night" met Mark Wahlberg en Joaquin Phoenix. Moet erg goed zijn dus die ga ik straks lekker kijken met een grote bak popcorn op schoot.

Dat was het wel weer even voor vandaag.

Comments:
Hahah fijn ervaring. Een soort gelijke had ik vorig jaar bij Arby's hier langs de interstate vanaf het vliegveld. Ook bij mij is Arbuy's mijn ding niet.

En hoewel ik weet dat het bij Mac of wendy's ook gebeurd dat met koud of lauw spul krijgt maar dat zal een gast bij mij toch geen 2 keer gebeuren. Het lijkt wel of Arby';'s andere houdbaarheids regels heeft voor producten.

Moet toch een ker gaan lukkie met die new Kids.... Zouden ze dna echt niet naar Flodia komen. Orlando is ten slotte ook niet de minste stad toch?

gr petra
 
@Petra
Ik ben tot nu toe nog maar een persoon tegengekomen die Arby's fan was. Van de week hadden we zelfs een gast die het met dat hele verkoop verhaal niet eens was, want ze was geen fan van Arby's en maakte zich toch wel zorgen. Als er maar niks ging veranderen. Dat was echt heel lief.
Ik hou het zelf maar op de Mc, Wendy's en BK als ik naar fast food ga LOL.

Het zou wel gek moeten lopen als de New Kids niet ergens naar het zuiden af dwalen LOL. Ik moet wat meer geduld hebben, maar daar ben ik niet zo goed in LOL.
 
Hey sue,

ik blijf toch wekelijks je blog in de gaten houden. Ben je al een tijd niet meer op MSN tegen gekomen helaas, maar snap wel dat je druk bent.... en dan heb je natuurlijk ook nog het tijdsverschil en het feit dat ik druk ben geweest met de verbouwing. Vind het erg leuk om steeds je "verhaaltjes" te lezen.

Als je een keer tijd hebt heb ik een keer een verzoekje. Ik zou het leuk vinden een paar foto's op en om montery-lake appartments te zien.... je snapt wel waarom denk ik haha.
 
Ik kan niets zeggen over Arby's, want ik heb er nog nooit gegeten. Mijn zoon wel, die zweert bij Arby's en ik moet zeggen dat de reklames op TV er wel lekker uit zien, maar dit is altijd wel opgedirkt natuurlijk.

Zo heb ik in Amerika altijd hele slechte ervaringen (zoals jij bijAbry's hebt) bij KCF. Ik heb 3 KFC's aangedaan en elke KFC was vies (het interieur) en het eten was om misselijk van te worden.

Hoe bedoel je, we maken de zaak tot het laagste van het laatste nivo?! :-(
 
Arby's kun je mij ook niet blij mee maken. Misschien heb je net de 2 slechtste in het land eruit gepikt :)

Op tv vanmorgen op de Today Show zag ik dat er in NY nu al mensen zitten te kamperen om morgen TNKOTB te zien. Je moet er wat voor over hebben!
 
@Martin
Om heel eerlijk te zeggen ben ik van de KFC die ik hier in de buurt heb ook niet echt weg. Van de week naar een gereden en daar ben ik meteen weer de deur uitgelopen. Mijn schoenen plakten bijd e duer al aan de grond en het personeel aan de counter en de keuken was me toch aan het hangen en ongeinterreseerd. Het meisje aan de counter reageerde na een gaap wel vriendelijk met "Can I help you". Ehm nope sorry I changed my mind. Bij de volgende KFC was alles schoon maar niet het meest vriendelijke personeel, maar het eten was warm is da's het belangrijkst.

@Annemiek
Het is inderdaad te gek voor woorden. Er zijn mensen die al 2 dagen in de rij op straat zitten. Vrienden van mij zijn nu op weg naar NYC in de hoop dat ze nog worden toegelaten op de Plaza. Gezien de rijen op TV nu al geef ik ze weinig kans. Een reden dat ik niet gegaan ben. Ik spendeer mijn geld dan liever op een assigned seat bij een concert.
Nooit verwacht dat mensen zelfs nu nog zo gek zijn om op straat de overnachten. Echt niet normaal.
 
@Bo
Laat maar weten wat je wilt zien. Ik ga wel plaatjes schieten.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?