Sunday, December 21, 2008

 

Stokje

Van de week, of eigenlijk vorige week heb ik van Annemiek (http://www.biego.blogspot.com/) een zogenaamd stokje doorgespeeld gekregen.

Bedoeling is het volgende:
- Kieper je tas om en benoem wat je ziet
- Plaats een link naar diegene van wie je het stokje kreeg.
- Belast 3 andere log-genoten met deze opdracht en verwittig ze!
- Link naar deze 3 loggers

Nou is mijn tas omkiepen niet zo moeilijk...ik gebruik eigenlijk zelden een tas. Ben geen handtas type dus als ik een tas gebruik is het een rugzak. En zoals je hieronder ziet, zit er niet veel in...





De rugzak heb ik jaren geleden erg goedkoop bij het Kruidvat gekocht, in Nederland nog wow. Hij is niet groot, maar heeft wel lekker veel vakjes. Dus als die het ooit begeeft, moet ik hier op zoek naar wat ander...gelukkig zijn rugzakken ook hier te koop LOL

Wat er dan inzit...mijn portemonnee, een zonnebril, huissleutels, autosleutels, een pen (maar geen papier dus erg logisch...), telefoon en kaugom. En oh ja vaak ook nog een fototoestel, maar aangezien ik dat in mijn hand had om de foto te nemen staat die er dus niet op LOL. En als ik wegga neem ik ook water mee maar dat zit niet standaard in mijn tas.

Naar mijn werk heb ik eigenlijk nooit veel mee. Het hoognodige want we hebben geen kantoor dat af te sluiten is, dus erg fijn vind ik het niet om dan dingen te hebben liggen daar. Dus alles wat in mijn broekzak kan, gaat dan mee en de rest blijft dan thuis.

Maar goed vergeleken met andere weblogs een erg saaie tas LOL en ik denk best not lady like.
Make up zul je in mijn tas niet vinden. Ik draag het wel maar werk het gedurende de dag nooit bij eigenlijk. Agenda heb ik eigenlijk ook nooit bij me. Ik weet meestal wel of ik ergens of niet een gaatje heb en weet ik het niet zeker dan bel ik die persoon meestal terug.

Goed nu moet ik het stokje doorgeven aan 3 andere bloggers...de meeste aan wie ik dacht zijn inmiddels al voorzien...ik dacht zelf laat ik het doorsturen aan Martin maar die was ons allemaal al voor LOL (http://matosh.web-log.nl/matosh/2008/12/whats-in-your-w.html)


Dus ik speel hem nu even door aan twee mensen:
-Rita (http://ritameyer.blogspot.com/)
en
-Becs (http://bouwmanfamily.blogspot.com/)
en persoon 3...
alle vrijwillgers welkom. De dames van wie ik de belevenissen online bijhou zijn al voorzien en om het nou naar een heer te sturen...dus wie biedt LOL


Fijne feestdagen alvast.

Comments:
Leuk dat je het stokje aangenomen hebt :)
 
Hey, ik zie dat je precies dezelfde mobile phone hebt als onze Shay! LOL!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?