Sunday, July 04, 2010

 

HAPPY 4TH

(Thank you to who-ever posted this image online. It's not mine obviously. I'm not that creative)


Ik ga vanmorgen even lekker van een film genieten in de bioscoop. Ik heb nog een gratis toegangskaartje die bijna verloopt. En vandaag is bij AMC Theatres all maten frisdrank en popcorn slechts $1 per stuk. Kijk da's nog eens een feestdag op budget doen :-)

HAPPY 4th!!!

Comments:
Veel plezier en happy 4th of July!
 
hai,

en hoe was de film?

onze kaartjes voor halloween zijn besteld hoor...ben gelijk blut haahha
maar goed we weten dat het het waard is...we hebben gelijk maar alles der op en deraan gedaan...dus we zijn die dag helemaal onder de pannen...hopelijk overdag harry potter bezoeken...we zullen niet alleen zijn denk ik...en daarna voor 5en naar andere gedeelte want we hebben weer zon stay and scream pak en gelijk maar een expressje derbij gedaan...nu nog even verder aftellen tot we mogen vliegen...

denk je trouwens dat je die avond kan...jah tis allemaal erg kort...maar jah we zijn er ook niet echt heel lang he
:)

groetjes

Esther
 
@Esther
Ja dat moet wel lukken die avond. Die hou ik gewoon vrij. Bij Universal ben ik seasonal dus ze bieden me shiften aan waar ik dan ja of nee op kan zeggen. Ik zorg dat ik die avond vrij ben.

Jullie hebben wel een uitgebreid pakket geboekt. Lekker toch.
Ik hou je wel even op de hoogte van de drukte bij Harry Potter. Vooralsnog is het razend druk. Ga je niet meteen 's morgens vroeg in de rij dan kan je erg lang wachten ;-)
 
hai,

jah we hebben speciaal dit alles genomen, zodat we de hele dag de tijd hebben en met halloween er zeker van kunnen zijn als het druk is dat we daar ook alle huizen hebben kunnen doen. Dat is toch de reden waarom we wel geteld 2 dagen in FLorida zullen zijn.
Er gaat wat halloween betreft niets boven een avondje gillen en schrikken in universal studios in orlando.
We hebben hollywood ook gedaan, maar dat was toch iets minder dan Orlando...en dan nu het 20ste jaar....ben erg benieuwd!!!

nou gezellig dat we ja dan even een paar uurtjes gaan zien.
Misschien dat we ergens iets kunnen gaan eten ofzo.

Heb je trouwens misschien nog wensjes ofzo....iets wat je misschien nodig zou hebben of na een lange tijd graag eens zou willen eten wat we mee kunnen nemen?
je zegt het maar!

ik denk dat we harry potter ook maar gelijk als eerste moeten gaan doen, en is al dan al erg druk dan slaan we het gewoon over en kijken we gewoon hoe het er zo uit ziet.
Ik wil namelijk echt niet 3 uur in de rij staan.
En dan een goede reden om volgend jaar weer eens terug te komen
hhahahaha
ach we zien het wel...

misschien dat het een beetje bedaard is als we der zijn...al denk ik dat niet...die drukte zal zeker nog wel een paar maandjes doorgaan denk ik.

groetjes,

Esther
 
@Esther
Sorry voor de late reactie. Ja laat maar weten wat jullie willen doen. Nee van hier uit geen wensen lol.

Sue
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?