Sunday, October 10, 2010

 

I'm in love....

With my coffee maker :-)




Toen ik in Los Angeles mijn apartement kreeg heb ik een goedkoop koffiezet apparaatje van de Target gekocht. Ik meen destijds voor iets van $10 ofzo. Daar heb ik de afgelopen 3.5 jaar best goede koffie mee weten te zetten. Niet slecht voor die prijs. Echter nu ging dat dingetje steeds meer water lekken. Het kwam er van onderen uit maar ook de koffie druppelde naast de kan in plaats van erin. Dat kon zo niet langer :-)

Bij de Walmart zag ik bovenstaande koffie apparaat staan voor nog geen $25. Het is een Hamilton Beach. Dit apparaat heb je ook in een grotere versie maar dat werd me weer iets te groot. Ik heb de kleinste aangeschaft die 6 koppen kan zetten. Meer dan dat zet ik toch voor mezelf niet en heb ik visite dan is een tweede bak zo gezet. Er zit geen koffiekan bij. Deze geeft koffie uit door je kop/beker/mok tegen de grijze knop te houden. Briliante vinding voor mij. Met de koffie kan ging er wel eens koffie naast ipv in de mok (mijn schuld, dat kan ik niet op de oude $10 koffiezetter gooien) en dat is nu ook verleden tijd :-)

Ik vind het een ideaal ding. Er zit een timer op en een automatische uitstand. Met de timer kan ik lekker wakker worden met een vers bakkie koffie en met de automatische uitstand hoef ik niet bang te zijn dat als ik een keer gehaast ben 's morgens dat ik de deur uitloop zonder het koffie zet apparaat uitgezet te hebben. Dat gebeurde wel eens en dan is het toch wel lekker dat ik maar op 5 minuten van mijn werk woon.

Over koffie gesproken...die heb ik nog niet gehad vandaag. Ik heb vanmorgen bij Universal gewerkt, ben daarna boodschappen gaan doen en heb met de nieuwe buren gepraat....toch nog maar even snel een bakkie zetten...

Tot Blogs.




Comments:
he daar....

nou even de tijd voor een berichtje...mijn email doet beetje vervelend vandaar dat ik het hier even doe!
wilde even zeggen dat ik het erg leuk vond om je te ontmoeten en het erg jammer vond dat het zo kort was en dat we een beetje erg moe waren, maar jah het kon gewoon niet anders he.
ondertussen zitten we alweer in new jersey en morgen gaan we naar new york...ben benieuwd hoe het daar is.
Universal was erg leuk, maar ik moet eerlijk toegeven dat het ook wel een klein beetje tegenviel wat schrikeffecten betreft.
ik ben heel snel aan het schrikken te krijgen, maar dit keer zag ik zelfs de persoon snel zitten voordat hij me kon laten schrikken, maar dat maakte het niet minder leuk hoor...we waren er al om 9 uur sochtends tot 12 uur in de avond...dus we hebben het goed volgehouden denk ik...hebben alles gedaan dankzij de express pas(gelukkig) wat wij beide heeeeeeeeeeeel positief vonden van dit jaars halloween was dat de verkleden mensen om ze zo maar even te noemen heel graag op te foto wilde....dit is eerste keer dat we dit meemaken..normaal draaide ze snel weg voor je de foto kon maken, maar nu bleven ze staan en namen zelfs leuke houdingen aan....dus erg leuke plaatjes mogen schieten.
heb er van genoten...mijn voeten ook
ahhahaha
was blij dat we daarna een dagje moesten rijden...hadden ze even rust...morgen zullen de voeten ook wel blijde zijn denk ik aan het einde van de dag...maar jah dan hadden ze maar geen voeten moeten worden toch?!

nou meis...veel plezier met je nieuwe koffiezetter...leuk ding en erg handig!!!

liefs,

Hein en Esther!!!!
 
Wij Nederlanders zijn echte koffieleuten, geloof ik. Veel plezier met je nieuwste aanschaf! Proost!
 
@Hein en Esther
Het was vreselijk gezellig. Dat gaan we nog een keer doen :-)

En ja de brownie is inderdaad nog steeds net zo groot :-) Collega en ikzefl hebben dat van de week even gecontroleerd. Wat een hap zeg.

Jullie gaan al snel met de reis zeg. Ben heel benieuwd om alle verhalen te horen.

Sue
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?