Friday, January 20, 2012

 

200ste bericht

Kennelijk is dit mijn 200ste bericht.

Ik heb van de week de brief voor mijn Citizenship Interview binnen gekregen. Mijn interview valt op Valentijns Dag. Heb ik weer ;-) In elk geval is het een makkelijke dag om te onthouden. Ik ben heel benieuwd. Ben nog steeds hard aan het studeren op die 100 vragen. Ik weet ze inmiddels wel, maar toch.

Verder gebeurt er hier op het moment niet zo heel veel. Het gaat zijn gangetje.

Comments:
Dat is al snel! Spannend hoor. Hoe bereid je je voor op het interview? Heb je een speciaal pakket aangevraagd of doe je gewoon die youtube videos?
 
@Bibi
Ik heb toen ik vingerafdrukken moest doen een boekwerkje meegehad met alle vragen en antwoorden en tevens een CD. Dus dat helpt veel. Van de YouTube videos had ik nog niet gehoord. Die ga ik ook even kijken. Bedankt voor de tip.

Suus
 
spannend!!!!!

enne wat moet je zo al onthouden...hoeveel staten er zijn enzo?of juist hele andere dingen?

nou erg leuk hoor...en waar gaat het gebeuren??!!

zoiezo al gefeliciteerd...en dat doe ik op 14 feb. natuurlijk nog eens
hahahaha
leuk leuk leuk...

groetjes,

Esther
 
@Esther
Van die leuke dingen als de kleuren van de vag, wie de eerste President was, wie de huidige is, de eerste 13 Staten, hoeveel rechters er in de Supreme Court zitten. Dat soort dingen. Best leuke weetjes. Ik heb een keer via internet een Nederlandse inburgeringstest gedaan. De vragen daar waren in welke container je welk afval moet doen, wanneer je verplicht naar een Consultatie bureau moet als je zwanger bent en of je wel of niet een papiertje om een bos bloemen mag hebben als die als cadeau geeft...Geef mij de Amerkaanse vragen maar. Veel leuker.

Suus
 
Succes volgende week! Het gaat vast wel goedkomen.
 
@Annemiek
Dank je :-)

Suus
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?