Monday, May 22, 2017

 

Even naar de buren

Nu ik weer vlakbij SeaWorld woon is het lekker makkelijk om op een vrije dag even een uurtje of wat bij de dolfijnen en orkas op de koffie te gaan. Even lekker uitwaaien als de Disney parken te druk zijn :-) Helaas voor Seaworld is het zelfs in top drukte niet meer druk. Maar voordelig voor mij.


Comments:
Lekker als je dichtbij woont. Ik heb persoonlijk niet zoveel met seaworld, destemeer met Disney :)

 
Halen 2020 waarschijnlijk niet denk ik.
 
weet nog dat ik in 2000 een florida resident abonnement had... vond het heerlijk om er in de rustige uurtjes even rond te lopen... Zal wel niet meer hetzelgde zijn als destijds.
 
Het is nog steeds lekker rondlopen in Seaworld, maar het is inderdaad wel anders dan met jaren terug. Het is allemaal een stuk oppervlakkiger geworden qua shows. Maar ach misschien ben ik wel verwendt de afgelopen jaren met al die attractieparken en super leuke ervaringen om me heen :-) Ze zijn wat dingen aan het verbouwen, dus hopenlijk verbetert dat straks eea daar.
 
Was wel een super leuke tijd in 2000 met zijn allen.
 
He Sue ik wil je graag toevoegen op facebook omdat ik ook geïnteresseerd ben in emigreren. Kun je me laten weten hoe ik je op Facebook kan vinden? Mijn mail is barbarab1001@gmail.com
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?